Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vid reufe carapa matereti
prikaza!
@sabane - da ne dobije vene...
Ima toliko poganih karaktera u ovoj drzavi da je nas Bozo pravi dasak "normalnog". Lik je okupiran muzikom, ljubavi, sobom i svojim zdravljem i ne boli ga racku izgleda nizasta...Ovo govorim kao covjek musliman koji treba da postuje sve i ne sudi nikom...Nas vjera nam nalaze (makar onako kako je ja razumijem) da budemo otvoreni, darezljivi i razumijemo druge...Bozo nam je , vjerujte, najmanji problem u ovoj drzavi gdje gradjanski moral nestaje kao i cist zrak.
Lijepo receno.
Natovario što jest jest!
diVi mu štucni, Sunce ti poljubim😂😂😂😂😂
Prikaza! 😒
da mi neko protumači šta piše na harapskom na prsima mu?
Bolji je vala od onih prikaza vehabija zatucanih.
Ma Nadira je za njega a ne da se vuca po Zadruzi Beogradu.
Gore Roki dole smoki
15kg sa sipkom hahaha to bozo bilderu
Gledaj ga sto je napravio promet u teretani,svi se razbjezali.
jel dosta više promocije budala? samo postavljate nenormalne ljude ima li ko da se ova djeca mogu ugledati na, a ne ove isprane karikature. transeksualac na slici je gadan.
Kad će ugradit silikone???
Božo šta praviš danas za ručak? Pomozi nemam ideje
tako si slatka Božice.
gluho bilo,nedo bog nikome, šta li su njegovi ćaća i mater bogu skrivili
Gle'aj noge!