Komentari (243)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godinama odlucno ne placa porez bez obzira sto odlicno zaradjuje i bez obzira sto ima vec jednu uvjetnu kaznu. Sve shvatam decko ali to ne bi proslo ni u Zimbabweu.
Kriv je jer je udario na SDA i prozivo Bakira na svome kanalu...Zelheznice duzne 300 miliona, UKC Tuzla 100, Rudnici Kreka 300...niko ni dana u zatvor nece otic.
Ovu su ti oni sto kazu: Eee u Njemackoj se to ne smije, gore se mora platiti porez, gore ima zakona... a ovdje ne placa i kad ga stigne zakon, onda kuka, psuje drzavu i zakon, svi mu krivi, ovo kaze nigdje nema...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Očito bezobrazan i neprofesionalan sudija, takvih je hrpa, ali nije ni tvoje maslo za ramazana. Koliko god mislio da si u pravu - nisi. Zakon je predvidio plaćanje poreza pa ruku u kesu i plati, svi plaćamo.
Ako imate sta protiv sudije prijavite ga? (eticka komisija, disciplinska) Ovi tracevi okolo...to nista.
...samo ko kretni dokazi tijelu nadleznom za nj preispitivanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treba sankcionisati i tebe i sudiju, tebe sto ne placas porez i sve sto te sljeduje a sudiju za ne profesionalno ponasanje. Jedino tako mozemo ocekivati napredak.
Pa dragi Amire pitaj Juku hel on u njemackoj mora placat taj porez. Znam da se nemoze poredit BiH i Njemacka ali nekad se moramo pocet ponasat normalno da bi nam bilo bolje. Kad neplacas porez a zaradjujes pare to ti je isto kao da neglasas na iuborima je...ga nemas pravo se zalis
Svi placaju porez ko ne placa zatvor plus platit retro aktivno. Ha ja ja budala ti fakultet. Ili zatvori racune pa u sumu jedi sisarke
Ma daj ba?? Joj sto me boli K.
Joj dzumandija po komentarima DŽUZUF DŽUKA KVEKIK Amire Brat za Brata reko gdje kad i koga da bijemo samo da te puste Ljudino Nasa Sto si nam pokazo i otvorio oci i rasirio vidike Kralju nas
Meni porezna uzela 39 k na slicnom osnovu + 39 kazne za firmu i mene kao odgovorog lica. ja platio, sto ne bih i momak.
diro si Amire gdje ne treba, i sad kad si nebitan, sada će da te trpaju
Sta je maca? Budi sada mangup, kada nisi htjeo platiti porez i odradi gradjansku duznost..A mozes i platiti,pa da ne ides u buksu..Kada si uzimao lovu sa you tube-a, onda si bio mangup..Sada ces ti kao nesto vaziti,kako su kao ugrozena tvoja ljudska prava? Ne rise, matereti,nego se poklopi po usima i reci,dobro sam prosao...
a šta bi ti prijatelju, limuzina da dođe po tebe jutjuberu. Nisi ti ni svjestan kako se prolazi u zatvoru i pritvoru. Ko je bio 48 sati u Sarajevu u sudu u pritvoru, zna o ćemu pričam. Gladuješ ,nećes pojesti onu uvoznu vodenu paštetu izi Srbije, nemaš prozor, dobiješ flašu da piješ vodu i da pišaš u nju, deka smrdi na pjance, i meni je svašta prošlo kroz glavu da slažem na sudiju jer su mi svi bili krivi osim mene.
Citao sam do “suda u Gracanici” onda dalje nisam mogao od smijeha.
čuvajte se suda u Gračanici
E neka vala, Amir je rijetko iritatantan lik..
Roki piše se iritantan, pošto vidim da ti treba mali dijelić pismenosti u životu. Pozdrav brate 👍
Sudija neprofesionalan da ne kažem seljacina, ali svako ko je prekrsio zakon na bilo koji nacin, treba biti pravedno procesuiran. Ne moze se njegov prekrsaj porediti sa ubistvima, sa raznim drugim krivicnim djelima, činjenica je samo da je on "nečiji" drugacije bi se postupalo prema njemu, to je sve. Drzava u kojoj svi nisu isti pred zakonom.
Znaci vi "pametni koji zelite da se plati porez", zelite da platite sve doprinose i na kraju 2 zdravstvena i kada dodjete da se lijecite da opet morate platiti to lijecenje bez obzira na sve placeno...Radi takvih nam je i drzava ovakva teletine.
Prost lik i plagijator Ray William Johnsona, još uz to lik podstiče druge na krivično djelo i hvali se time. I ja sam freelancer i plaćam porez, po čemu je to on bolji od mene da ga on ne plaća?
Sramota za sta momak da ide u zatvor. A ubice Dzenana Memica setaju po gradu. I mnogi drugi ,…krimosi, politicari, malinari …Tuga je to velika🥺
Utaja poreza je krivicno djelo u svakoj drzavi.