Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik rođen u Bosni a Srbin, nigdje veze... Dodik je veliki Bosančeros
niko na svijetu ne razumije sta smo mi sve...ako si srbin ..hrvat....bosnjak...kome god pokusavam objasniti...ne konta
Il Bosnjak u Makedoniji, Kosovu, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj
Kao Srbin moram reci da je gospoja baka potpuno u pravu! I sam ima dosta rodbine Hrvata i maksimalno se poštujemo i sto bi to krio od nekoga. Moj Borjane umesto da budes uneren u svemu ti glumis u sred Beograda neko srbovanje. Ovo ti je druze oceva majka i zasluzuje maksimalno postovanje.
Koji primitivizam i neobrazovanost novinara koji ove tekstove mrznje ovjavljivaju. Cuj rodjen u Hrvatskoj. Momak je rodjen u JUGOSLAVIJI. Moze slobodno rec da je rodjen u Dalmaciji ili Krajni sta je tu lose.
Covjek moze rec rodjen sam u hercegovini u mostaru, sta je tu problem? Hrvatska osamdestih skoro ko i zadnjih 1000 godina nije postojala ko drzava, to izgleda ne zna generacija koja je studirala na TIK TOK univerzitetu. Golman jest nacionalista, ali mediji koji inace trube o lgbtq+BLM pravima sipaju mrznju na osnovu nacije.
🎤 Zbog Aniiiice i bokala viiiiinaaaa... 🎶🎵
A šta je to Srbin,Musliman,Hrvat...
A borjan je tako fin i miroljubiv
Nekada su Srbi bili konstitutivni u Hrvatskoj i imali Srpsku Krajinu,ali im je ''oluja'' opuhala sve,sad su manjina i nemaju svoje Srpske Krajine.
Koji su ovo levati,kokuzi se bave tim.
Zamisli igras za Zvezdu ,a baba Stefica 🤣🤣🤣
a Ciji je Nikola Tesla?
Sto su ti kompleksi
Zasto vidim Seju Brajlovica na ovoj slici?
Ovo je najbolja drzava na svjetu ,mozes se roditi u njoj a biti biti kinez.
Taj narod iz Knina je prevaren političkim igrama Slobe i Tudžmana. To tamo jeste krajina i ljudi iz Knina i okoline nemaju veze sa Hrvatskom.
Knin je hrvatski kraljevski grad mozgu. Isto kao sto je Jajce za BIH.
Zenu mu iskaralo pola Beograda, mora negdje lijeciti frustracije…
Bako ti si kraljica.