Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Debilizam. A sise jesu dobre :)
pogotovo kad cura kaže
ovo je jos jedno izdrkavanje bogatih i vadenje masti siromasnima
Nemaju više čime smarati narod, pa ko veli ajde još su samo oni falili.... -.- Damn world!
http://www.youtube.com/watch?v=ajxYKhNKl30
a ko su Krdashiani? sta ih vise forsirate... Deen je bolji od njih... bar zna da pjeva :)
reklama da je novac smisao zivota, i da je to konacni zivotni cilj, strasno.
Zakonom bih zabranila prikazivanje američkih emisija u našoj zemlji ili bilo gdje, gdje ja budem djecu odgajala !! Pa nismo mi valjda toliko glupi da gledamo kako neka američka razmažena derišta nemaju posla, imaju nelimitirane kartice i kupuju šta požele. Treba da malo razmislimo koja je svrha i cilj prikazivanja takvih emisija. I pazi naslova - "Bogata djeca sa instagrama" . Hahahahaha, znači nije mi dobro.
Nije mi jasan Instagram i zašto je sada toliko popularno biti tamo. Postavi sliku na Facebook, u čemu je razlika? A vrhunac debilnosti je kada mi neko na Facebooku (a često se dogodi) postavi link na sliku na Instagramu. Okej...
ko god napravi accout na ovom instegramu nije psihicki dobar :D
Kad vidim ove nehl***vce kako uzivaju, a nicim zaradili, nemam napretka godinu...
Lijepe grudi kod plavuse :)
hoces da ti kupim par ? :P
Par, cega par da meni kupis?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)