Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slažem se
Nek si ih poslao! Ovo je gore nego da si ih poslao u pm :D
Samo nek\' mi ne dira Nazifa Gljivu...
jedna od ikona muzike 20-tog vijeka...uz patty smith najbolji ženski tekstopisac u modernoj muzici...
Who the hell is you???
mislim da je zena upravu,nazalost
Zasto kometirate kad ne poznajete opus jedne od najznacajnijih zenskih figura moderne muzike, pod muzikom ne podrazumjevam lady gagu, rihannu i starije kolegice madonnu i slicne plesacice. Joni Mitchell je jedna od najvecih zivucih legendi u rangu sa zemljacima Leonardom Cohen-om i Neil Young-om...a ja tih nema na MTV! :-)
Pokusava uhvatiti jos 5 minuta slave dok nije otegnula papke...al joj ne ide od ruke. Once again... Who the hell is she???
Za Halida nema komentara...eeee kako ovaj narod zaboravlja legende...svasta
CCCC
koja krava majko mila...