Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda jednostavno covjek stari ;) ima 42 godine, stai kao svi mi ;)
Posto pekar,šmrče brašno.
bljed je od droge
cijena njegovog uspjeha, tj. iluminati uzimaju svoj danak... zar vrijedi prodati dusu za uspijeh na ovom svijetu i onda boraviti u paklu (dzehenemu) na onom svijetu?
Ma to zakačio ovog Bosanskog virusa... ( neimaštine)
Puši marmahunu, liže bijeli prašak ,jede drogu kašikom eto šta mu se dešavaaaa
Droga majka,,,,,
Demoni. Pod utjecajem demona pa se drogira da bi ublazio efekat ali to nosi nove probleme od ljekova. Pogledajte mu glavnu sliku na FB,Stavio je Sejtanske rogove na glavu i pokrio desno oko-simbol Al-Dajjala. Vecina glumaca i pjevaca su pod utjecajima demona samo sto raja to ne konta i ne vidi.
Valium wohhoo
iz aviona se vidi da ovo na čovjeku nije prirodno starenje kako neki pišu. kakve droge troši, dobre ili loše to je pitanje.
Ne vidim da izgleda nešto posebno loše. Jedino se primjeti da stari. Novinarske goozice i njihove "vijesti".
Al` je prop`o :/
ko da je pobjego grobaru sa lopate
droga portorož :D
Ma safatala ga Ebola pa se uplasijo
Proljev?
logicno pa dehidrirao
Pa ima covjek 42 godine,kako treba izgledat u tim godinama?