Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem komentare onih koji tvrde da on nije bio pedofil, nego neiskvarena i dobra osoba. Jesu ga poznavali? Tesko je za nekoga bliskoga nesto garantirati, a kamoli za ovako nekoga. Ne kazem ni da jest ni da nije, ali kad ima previse necega indikativnoga... Njegova muzika na stranu, to je posebna tema!
Kakav pedofil,bio je predobar covijek i licnost koju cu pamtiti samo u pozitivnom smislu.
ma taj bi fetus silovo 🤣🤣
Pogotovo zene sa malim dojkama koje lice na djecake 😂 Salim se, sta god da je bio, nece promijeniti moje misljenje da je kralj muzije i da sam odrastao uz najbolju(njegovu) muziku svih vremena. Inace muzika iz tog doba je postavila standarde koje je nemoguce dostici.
nikada zaboraviti Michael Jacksona I njegovu donaciju BiH hvala ti Jackson legendo
Naravno da dvojac laže, već su jednom na sudu iskazali da nije ništa uradio. Željni para i pažnje.
Naravno da nije bio pedofil. Bio je mnogo dobra i humana osoba koja kao takva nije odgovarala zlim silama koje vladaju (misle da vladaju) svijetom !!!