Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste li vi normalni sa vijestima?? Ko sta? kakv pobjednik, nebitni likovi i kič parade od usranih vjencanja.
top vijest nema sta. klix govnari jedni
niko u bosnu nece od poznatih licnosti hahahahhahah samo ove za SFF sto pozovu jer im je placeno ahhahhahahahahh
Hoce li na paradu u nedjelju svratiti?
Ciara 7,5. A ovaj lik je totalni hajvan. Neko kjari zabiberio bebonju a mans se borio za njenu paznju, iako je raspustenicu lahko u krevet odvesti ako imas imalo stila. Jos je lakse zavesti jaku samostalnu zenu poput kjare. i jos ce odgajati njeno kopile.
Da si se ozenio prije 10 godina kad je eurosong bio poznat znalo bi se ko si, a ovako
hrvatska je prelijepa zemlja .. ima problem sa rastucim profashizmom koji sire nacistranke... ali u sustini prelijepa... kao i nasa jedna jedina domovina BIH, ali bez shupaka na svim stranama...
pobjednik Eurosonga a nije LGBT ? MA NEMOGUCE