Sudbonosno "da"
7

Bivši pobjednik Eurosonga Mans Zelmerlow oženio se u Hrvatskoj

S.H.P.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Švedski pjevač i pobjednik 60. Eurosonga Mans Zelmerlow oženio se jučer u Hrvatskoj.

Ovaj 33-godišnjak i njegova sad već supruga glumica Ciara Janson su u predvečernjim satima stigli na otok Vis gdje su na zidinama Tvrđave sv. Juraja izrekli sudbonosno "da".

Fotografije sa svadbe objavila je njihova prijateljica Carola Häggkvist.

"Dopustite da cijelom svijetu predstavim gospodina i gospođu Zelmerlöv", napisala je uz video s vjenčanja.

Na vjenčanju je bilo prisutno nešto više od stotinu ljudi. Među zvanicama bili su njihovi prijatelji iz Engleske i Švedske. Dress code za goste bio je "business casual". Mladenka je izabrala vjenčanicu s potpisom Ide Lanto koja je dizajnirala nekoliko haljina za princezu Sofiju.

Za sve goste mladenci su organizirali izlet brodom gdje su uživali uz DJ-a i saksofonistu koji su bili zaduženi za dobro raspoloženje.

Mans Zelmerlow i Ciara Janson upoznali su se na jednom vjenčanju 2015. godine. No to nije bila ljubav na prvi pogled, bar kada je Ciara Janson u pitanju.

"Bili smo na jednom vjenčanju u Engleskoj gdje sam pjevao. Ona je bila potpuno nezainteresirana za mene. Završili smo jedno pored drugog na večeri i ja sam se morao boriti za njenu pažnju. Poslije smo se počeli dopisivati SMS-ovima", rekao je Mans.

Na kraju su stupili u vezu, a prošle godine su postali roditelji sina Alberta. Ciara Janson ima sina i iz prethodne veze