Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako neko ne moze podnijeti slavu i pare, ja kontam da bi mi to leglo pravo, ali ko zna...
Evo nije mi bilo mrsko...Pogledam historiju članaka o dotičnoj, svaki je isti. Prošetala psa, bacila smeće, novinari je uslikali, izgleda neprepoznatljivo..Hmm, možda člancima skrećete pažnju na štetnost droge ili baš nemate ni o čemu drugom??Mislim, OK ženu pojelo vrijeme, par krivih odluka i tu si gdje si, ali praviti vijest o tome svako malo??Ne kontam..
Sta fali ako je uzivala
sad bi potonila ko sjekira
Kad ove zvijezde 90tih sto su malo na sebi radile izgledaju ovako u godinama, kako ce tek ove "zvijezde" i "influencerke" poput karleuse itd... izgledat za koju godinu??? ja mislim tad ih nece trebat maskirat za neke horor filmove hahahaha
Čuj mnogo se promijenila. Pa prošla četvrtina vijeka.
Samo Konoplje je Zakon od sviju Droga,ostalo ti samo pravi Stetu.
Ista.j.ebo.mater.svojuuu
Ovo je od stresa, svaki dan je stresala litru dvije, tekile...
Nisu za svakog pare