Sada ima 55 godina
4

Bivša zvijezda "Baywatch" godinama se mnogo promijenila, ovisnost o opijatima ostavila posljedice

N. C.
Yasmine Bleeth u "Baywatchu" je bila zvijezda zajedno s Pamelom Andersom, Carmen Electrom i Davidom Hasselhoffom, ali sada iznenađuje svojim izgledom.

Fotoreporteri su nedavno snimili 55-godišnjakinju u Los Angelesu u leženoj odjeći. Mnogi su komentirali kako izgleda neprepoznatljivo.

Prije 23 godine bila je u klinici za rehabilitaciju gdje se liječila ovisnosti o kokainu. Sljedeće godine su je uhitili nakon što su joj u autu našli igle i drogu. Dobila je dvije godine uvjetno.

"Nisam ni sanjala da ću se drogirati, bilo mi je dosta svega, osjećati se povrijeđeno i bez vjere u ljubav. Kad sam ušla u taj svijet, prestala sam viđati prijatelje, nisam se više javljala na telefon... Na kokainu nisam razmišljala o problemima", ispričala je.

Zbog svega navedenog Yasmine je završila na sudu, gdje je dobila dvogodišnju uvjetnu kaznu i 100 sati rada za opće dobro. Glumica je odmah priznala svoju krivicu.

Iako je izjavila da će se truditi držati podaleko od droga i opijata, kasnije je priznala da će ovisnost, koja je ostavila i fizičke posljedice, uvijek biti dio njenog života.