Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
može da izdržava 250 djece glat sa tim parama
Treba joj dati k...c,navikla "gospodja" da trosi puno love
Da je pratio Hakimija na instagramu, ne bi se desilo
Stara 'borka' je 'pametna'. Sto da radi kad ne mora, jer ima koga da eksploatise. Izgleda da je danas bolje imucnijim muskarcima da se ne zene, vec da se samo druze bez braka i da koriste zastitna stedstva. Poslovica kaze stare pogreske (obicno) imaju dugu sjenku.
Svijet ce krenuti na bolje mad se ovim zlotvorima ukinu sva prava,zamislite vi te pameti znaci cio zivot uziva na njegovoj grbaci i sad se razvode i kao ona ima pravo na djecu i izmislja ono koliko novca hoce pa po kojoj logici ja to ne mogu da shvatim i svaka je takva i zakon jos to podržava pa to je čisto zlo.
Da mogu dao bi Ti 1mil like 👍 Ženi kad das vlast i zakon,najebo si Tek joj tad vidis poštenje. A za to su sve krivi ovi bijeli Amerikanci Sad mi plaćamo cijenu njihove gluposti i pohlepe
svako hoce lagodan zivot, bez baustele i da spava do 12, neko i uspije.
sreca skromna zena bas se usrecio😂
jel realna ova ?
Lezi hljebe da te jedem.. Pa sta je ovo, zena smatra sto se hebavala sa Kostnerom kao radni staz..
Ne samo ona, nego svaka.
ja kad bi dobijo tolke pare kupijo bi sebi 4 alu feluge za svog Golfa 2..... :(
Zasto bi nastavil imati zivot kao i do sad’? Koja je to logika? Ako ja izgubim posao hoce li mi neko davat’ da zivim kao i do sad’? Kakva glupost. A raja se iz nekog neobjasnjivog razloga i dalje zeni u 2023.
i kaze nije sponzorusa, triput ga primila i sad 100 hiljada mjesecno uzima za jedno primanje......idi Kevine prokockaj i popij sve pare, pa da vidi sponza da se moze i sa manje para zivit
ja ćuo da če se udati za Ferida iz KRO-Rada, jes' da neče imat para, ali če biti sretna u ljubavi? :(
ja ćuo da če se udati za Ferida iz KRO-Rada, jes' da neče imat para, ali če biti sretna u ljubavi? :(
ja ćuo da če se udati za Ferida iz KRO-Rada, jes' da neče imat para, ali če biti sretna u ljubavi? :(
Ne vjerujem sta sam procitao, da bi normalno zivjela treba joj 300.000$ mjesecno, hoces li ih u grob ponijeti...
Moj Kevine najebo si.