Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika BiH raspolaže sa 6 milijardi KM koje su u opticaju, a tamo neka žena koja se razvodi donira 18 milijardi u dobrotvorne svrhe. Mogla je kupit Bosnu i recimo donirat je šta ja znam, Njemačkoj....
Rekli bi švabe: nein danke! BiH je leglo korupcije i kriminala, ne želi švabo da mu balkanac sjebe sistem
@umaram_mozak a ovi su nas mogli uzeti i dalje donirati recimo...burundiju ili somaliji...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izgleda da nije zidovka kao on ,svaka cast nadam se da ce novci doci tamo gdje su najpotrebniji
@Poluhigins1 Tidjim alatom je lako mlatit po raznom korovu :) da ih je ona napraila, Qitu moju bi pola bacila u vodu. svaka cast za gestu. Volim da vidim kad raja daje lovu onim kojim treba ali ovo...
Daj meni 10 miliona € ne treba mi više
Koja krampa
dobra reklama gospodje...
Nek donira kad je zaradila :D
Koje budala, ni 10% od tih 16milijardi nece zavrsit tamo gdje treba, sav ce se novac pokrast. Humanitarne svrhe su najvece lopovske organizacije, cak i odjecu u igracke dalje prodaju preko interneta a da ne uzmu novac. Ni jednog dinara ne bi dao osim ljudima koji se sami volonterski organizuju pa idu nekome kucu sagradit ili kupit djeci sveske i slicno, sve ostalo je mafija. A ona "poklanja" 16 milijardi haha pitaj boga ko ce sve pare oprat tu.
mislim da su ovo diple, toliko milijardi se donira a opet u africi ni struje ni vode ni lijekova .
Ja ne kontam fakat kako poslije ovakvih donacija situacija u svijetu nije malo bolja tj. kako se ne prekine situacija da ljudi u zemljama trećeg svijeta nemaju šta da jedu? Gdje onda odu te pare? A eto dali su i Buffet, i Gates i eno Zuckenbergovi će sve dionice dati....... A jučer slike gledam kako dijete u Africe umire OD GLADI.
Lako je tudje poklonit haha al ubij me ako ovaj razvod nije kakva smicalica da se porez utaji il sta hah
Hoce da da vitre
Steta sto nisi upoznala Bakira,Covica i Dodika.Vjeruj mi da bi se osevapila a i tih 18 milijardi ne bi ti vise pravilo problem..Oni bi ga rijesili za sedam dana da ga se oslobodis..
Slatka je ;)
Najskuplja kurva svih vremena.
Lako je rasipat tudje pare. Nista nije postigla u zivotu osim sto je jedno vrijeme sirila noge muskarcu koji, za razliku, jest nesto postigo u zivotu.
Lako je tuđim qurtzem gloginje mlatit
Hajde da se zveknemo možda i meni kredit otplatiš