Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Mirzeta iz Prijedora hoće da bude kao Geri Horner. I ona bi odma' da zatrudni. Mirzeta ima kondora u glavi, i uvijek se poredi s' drugim ženama.
A naravno, mora i ona da bude u trendu; Kažu joj njena ljubomora, zavist i pohlepa.
jeli je takari onaj horner iz red bulla ili je ovo neki drugi. drzi se starka maksimalno
Mame su sve starije a time raste i broj djece sa Down sindromom. Faktum.
istina, samo to vrijedi i za tate ak se ne varam... zapravo se gleda zbir godina oba partnera...
@kiki Ovo nije neko stupidno pripisivanje krivice, samo faktum. Muškarci kao partneri naravno snose istu količinu krivice ako sa partnericom čekaju do 40-te. Izvoli isječak iz jednog aktuelnog leksikona medicine. Izjavu o udiu muških hromozoma ne nađoh. Risiko za navedeni poremećaj djeteta raste sa starošću majki. Kod 35- do 40-godišnjakinja rizik je 1%, kod 40- bis 45-godišnjakinja do 4%.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)