Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muskarac,slobodan( razveden) oko 40 god. Simpatican ( za Gatesa brad pitt) visok 1,82, kilogrami nisu bitni,imam kucu u Sa,trazi zenu za ozbiljnu vezu,godine nisu bitne.
😂😂. Koliko si tezak??
IMA NANA U KOMSILUKU, AKO NISU BITNE GODINE-SALJI TELEFON MOZDA BUDE PRAVA LJUBAV
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Imam proliv
melinda lutko …ozeni me..nisam bill ali zato nisam ni milijarder…okreni plocu i kreni ispocetka u sasvim novi zivot ..uzmi me❤️🥰
Melinda call me, im free for all option! ! ! I like sado, mazo, hard, loli pop, ... hitt meee , touch meee, .. catch me if you can, ... lets try some option, you cant loose nothing,,..
eto....sad ona najzad može kupit 4 alu feluge za Golfa 2....... :(
Zlo & naopako
Steta sto se ovi idealni brakovi tako lako raspadaju, ja s mojom rospijoj guram decenijama, nema dana da se ne potkacimo.
Evo ga najpoželjniji neženja, realno. 😍🥰
@Šampi za početak, za svemirsku ljubav sa pitomom ženskicom 😉😉😉
@Šampi 😇😇😇
Da i?
Sad ide štancanje putera
E ovo me taklo u dusu.Da znas.
Šta uopšte znači ova etiketa" uredski nasilnik koji je forsirao seksualne veze"? Jel da je imao seks u uredu ili da je bio nasilan dok je bio u uredu? 😶
Konačno. Valjda će sada proglasiti kraj korone.
BMK,goni ih u tri lijepe...
Pa tu sam gospodzo samo me pozovite...
Puna para, a nije toliko rdjava.
Bill jeca od srece
Ovo me je uzdrmalo pravo