Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste prevesti cijeli tekst. Nije on oslobođen zato što nije kriv.
cosby show 😊😊aahhh lijepi dani....😊
Vidi raspricali se bgt šošoni ima te li onih cuvenih papriika za prodati!
Covjek sluzio 2god zatvora, kad prc nije kriv
Zene ce slagat za silovanje samo rsdi novca i slicnih stbari. Da, toliko su jadne
znao sam da sa nigerima nema, Derek Chauvin je znao kako se ophoditi prema ovim
Da ti hoce N pocijepat zenu
neegas su nama najbolji prijatelj, samo Bošnjo pod uticajem debelih Bijelaca (Amerikanaca) može mrzit braću
Sj3bu čovjeku život i onda ga puste. Nevjerovatno mi zvuci da je ovaj čovjek to uradio. Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno.
pitanje sta je istina nezamislivo mi je da je ovaj covjek sa ovoliko humora i duha to radio
Dr Huxtable, djetinjstvo je sve!
ko se sjeca onog filma kao kad on nesto pogine i postane nevidljiv.,sto bi reko saban lijepi dani mog djetinjstva..ali pazi..iza svega toge bilo je droge silovanja..svasta
@as83 Misliš onaj Tata duh?😁
normalno da su čovjeka željele kad je bio mladji ,još poznat i bogat,200 hiljada nas sandzaklija ima u našem sarajevu i svaka nas želi za sebe,bosanske prije žele sandzakliju muskarcinu koji se snalazi nego posranog fgr čovjeka koji živi i sa 35 godina na grbaci mame
Vas vecina sandzaklija radi u kladionicama.
Ja ne razumijem iz kojeg razloga potenciras tu pricu, da je Sarajevo “sandzacko”, vjerovatno ima neka druga pozadina koju ne moze niko da dokuci, ali postajes naporan. U Sarajevo ste uselili ko zohari, ne moze vas nista istjerati, ali neka vas samo mojne te seoske price ba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)