Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam do kada ce se ljudi prestati iscudjavati fizickim promjenama kroz koje prodje ljudsko bice kroz par decenija zivota. Sa ili bez plasticnih operacija. Bilo da je zbog napumpanih usnica, oteklih jagodica i korigovanog nosa (zbog devijacije septuma, naravno), ili viska ili manjka kila, ili je zbog bora i sijedih (tzv dostojanstveno starenje) - malo ko realno lici na sebe od prije 30+ godina.
Nakon 30,40 godina mnogi od nas izgledaju neprepoznatljivo i bez plastične hirurgije. Gravitacija radi svoje.
pa ok je kakvih ima
Isto gremlin
Bio je koliko toliko normalan portal a danas je ogavni zuti portal. Pogledajte kakvi maloumnici rade tu. Foto +video. ŠOKANTNO sklonite malu djecu da ne vide !
Pogledaj samo Lady Gaga ili Madonu. Da te bog sačuva. Zar ne mogu dostojanstveno ostariti?
a danas joj ne bi pomoglo ni da se ponovo rodi