Nakon desetine zahvata
58

Bila je prvi supermodel, a danas zbog plastičnih operacija izgleda potpuno drugačije

Klix.ba
Janice Dickinson (Foto: EPA-EFE)
Janice Dickinson (Foto: EPA-EFE)
Janice Dickinson nekad je bila slavni supermodel, a danas izgleda neprepoznatljivo zbog brojnih plastičnih operacija.

Dickinson se vinula u zvijezde uspješnom manekenskom karijerom i često je nazivaju i prvim svjetskim supermodelom. Ova 66-godišnjakinja iza sebe ima zavidnu karijeru.

Vremenom je intenzivnim korišćenjem botoksa i plastičnim operacijama na svom tijelu željela da zaustavi starenje, ali joj to nikako nije pošlo za rukom, pa danas izgleda kao potpuno druga osoba u odnosu na fotografije sa početka karijere.

Tokom godina Dickinson je imala desetine plastičnih operacija, ali i uprkos brojnim operativnim zahvatima manekenka ističe kako neizmjerno voli svoje tijelo.

Uvijek je bila veoma otvorena po pitanju plastične hirurgije, te je u mnogim intervjuima otkrila da je zatezala lica, operisala grudi, zatezala stomaka, radila liposukciju i botoks. Danas je poznata uglavnom po svojim ispadima u javnosti i zlobnim komentarima o kolegenicama.

Bila je u vezi sa brojnim poznatim ličnostima među kojima i sa Liamom Neesonom, Sylvesterom Stalloneom, Bruceom Willsom, ali i sa Mickom Jaggerom

Manekenka se udavala četiri puta i ima dvoje djece. Prije deset godina, tačnije 2012. godine, udala se za psihijatra Roberta Gernera.