Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan USA avioni u jednom danu pobise 483 civila na istoku medju kojima ima bruku zena i djece, o tome mediji ne pisu, ali Trump dobricina ne znam kako je to podnjeo.
Boze cuvaj Donalda Trumpa, neki dan produzio sankcije Miloradu Dodiku i ostavio ga da truhne na americkoj Crnoj listi. Eno krmak se izfrustrirao. Vise nikome ne moze otici osim zecoustom cetniku porijeklom iz Bugojna u Beograd. Naime, krmak je neki dan izjavio kako mu je krivo, i kako je to navodno sukob izmedju stare i nove administracije. A sjecate se kad je govorio da je Crna lista djelo "odlazece administracije" i kako ce Trump vrlo brzo ga skinuti sa Crne liste. Aihihihi
Donald osudzuje svaki vid nasilja, hahahah. Pa Hitlerovim generalima se sudilo u Nümbergu a vi ste Sadama Huseina objesili bez sudzenja. Koji americki cirkus
Bijela kuća reagirala na komentare Johnnyja Deppa: Trump osuđuje sve oblike nasilja Klix-ovi novinari kada vec prepisujete vijesti sa drugih izvora i dajete da vam ih prevede google prevodilac onda to uradite kako Bog zapovijeda i ne izostavljajte dijelove koji vam se ili ne svidjaju ili ih zbog vaseg obrazovnog nivoa ne razumijete !!!! Abraham Lincoln je bio prvi i jedini americki predsjednik na kojeg je atentat izvrsio glumac pucajuci na njega iz pistolja !!!
I pitanje je bilo : da li je vrijeme da predsjednika Amerike ubije glumac ? Glupsoni :///////////// , .. cccccc