Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Allah zabranjuje pretjerivanje u vjeri i u Njegovo ime. Budala, kao njena porodica, je lako biti, pun ih Svijet.
Neću hidžab, hoću da tverkam
Svaka čast curo! Represija rađa krajnosti. I ništa nije čudno što si poželjela da skineš ono teško šatorsko krilo sa sebe i pokažeš svijetu svoju ljepotu. Samo perverzni retardi misle da su žene kur*e ako se oblače kako hoće. Kad oćejfiš sve ovo što mladost nosi, lijepo ćeš živjeti u slobodnoj zemlji gdje žene nisu ugnjetavane. Svaka ti čast na hrabrosti.
Dobra...
Danas zivi kao da je turbo folk zvijezda
Meni se djasvi, nemam nista protiv kurvaluka..
I tata bi sinko...
Ma bravo bona.Imas pravo da budes ravaku ako zelis.Ne znam ni zasto su ti to branili?Bas ti pristaje.
ejvala
Arabljanka 'novinari', Arabljanka. Arapkinja je i ona iz Maroka, Egipta, Alzira, itd.
prokurvala se
Ostvarila je svoj san da se kreše kad god poželi
Da, baš kao i muškarci i šta je tu loše. Ako se vaš ne osuši od kresanja, neće ni njena
Što ti je đavo… Nije mu dovoljno što je njoj pamet pomutio i nabacio breme grijeha, već je naveo da napiše knjigu pa da nosi dio grijeha i onih koji se povedu za njom. Da Bog sačuva. Ima drugih načina da se bori za prava osim otvaranja “only fans” stranice za “priču”. Btw za te stvari imaš viber, whatsapp, fb itd… Ali valjda je dobro prihvaćena od ove porodice na zapadu pa je odmah uputili na only fans.
Nista drugo do pecinski ljudi. 21vijek, strasno.
Mia Khalifa u najavi
lijepa Bogami
Ali zato svi napadaju i Erdogana i Tursku a tamo žene normalno voze automobil. Niko ne da na Saudijsku Arabiju, princ naredio i zadavili novinara Kašogija u amabasadi i opet ništa.
Oni su poslušni, Erdoğan nije. Samo gledajte koga mediji po zlu spominju najviše i budite sigurni da je ispravan.
kaže bila pod zabranom a otvorila račun i imala pare, gdje je tu logika ja ne znam.