Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
njen muž ima kompleks Boga, a ona misli da je bogorodica.... bezbeli bezgriješno začeće! ko bi rekao da će antihrist biti blizance...
Normalno da se brine kad joj je ovo prvi porod. :) Prvu kcer joj je rodila surogat-majka, imaju mnogi dokazi na internetu, samo oni to ne zele da priznaju. Sad je sigurno umjetnom oplodnjom uspjela zaceti dvojke.
Ovo je bas preseravanje.Gdje ovaj svijet ide. Kako se to okreche, nekad zabavljaci muzikanti, jedva kraj skrajem sastavljali, a sad najveci eksperti su njima na usluzi. Uzas.
Ne znaju sta ce ni od sebe vise a ni od para pa naprduju
Lijepa pamet! Dragi boze daj je svima bar kap!
Joj sto mala sere
Pametna. Kuci je najljepse:)
Aha dobro
Jos malo i proslo je i tvoje
Vaaaaaj evo zaboli me
Ima se-može se!