Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebi dao mesa da se Elvis vrati i da mi ulaznicu.
Kako planiraju ustanovit jel neko vegan ili ne?
Po sracki.
e ako ovo dvoje masonskih bicarki navija za veganski nacin zivota, iz kontre ode pojesti pola kile jagnjetine
da mi daju sve pare koje imaju ne bih postao to, zivot bez mesa bi bio bezze
kad vidim tepsiju sa krompirom i teletinon,janjetinom nemam vremena da pomislim na sta od date ponude doticnog para :D
Vampirusa i vampir !!!
"Nacionalizam je tema do 300 eura prihoda mjesečno. Njima se servira ta priča. Kad plata pređe 500 eura, onda počinje razgovor o garderobi i kafićima. Kad pređe hiljadu, onda je top tema zdrava hrana, ljetovanja i zimovanja, a kad se popne na više od tri hiljade, onda prestaje svako palamuđenje. Ljudi onda pričaju o vremenskoj prognozi i ljubavi" Gospodin Rambo
kud god krenes korupcija
ja sam seljanka sa sela
Ovo je malo reći retardirano. Čovjek nije stvoren da živi isključivo na biljkama. Sjetite se šta je prehranilo pračovjeka, trava nije sigurno.