Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošle je sedmice Beyonce primijećena kako sama razgledava stan na Manhattanu, što je samo pojačalo sumnje o razvodu slavnog para. JAOOOOOOOOO ŠTA ĆEMO SAD AKO SE RAZVEDU A BILI SU TAKO CAKANI :((((((( ŠUPICHKUMATERINU JEDNA OD MILION DOBRIH STVARI KOJE DONOSI ODRASTANJE JE DA SE PRESTANEŠ BAVITI OVAKVIM GLUPOSTIMA I OKRENEŠ SVOM ŽIVOTU.
evo informacije, provjereno: rek'o joj da je debela, i da zauzme cijeli krevet.
Brak iz računa je zajednica ljudi koji nikad ne mogu računati jedno na drugo...
mrzim crnce
Šta ne do mi Allah. ..
hu d fak kers
Prezirem snobizam ! Jedna od najodvratnijih karakternih crta bogatih.
Sky, nemoj da mrziš samoga sebe, nisi ti kriv što si iskompleksirani snob
Sta je ebanezer, negdje te neki moj komentar zabolio pa sad prdis bez veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gotovo je,ova informacija me unistila :P
Ma i ako se pomire nije to vise to :P,a Mustrafa nisam ljubitelj ovako masnih zena,imamo mi u Bosni puno boljih :D,dobro napisa neko ovdje,who the fuck cares :)