Showbiz
0

Beyonce i Jay Z na zajedničkoj turneji u zasebnim hotelima

Klix.ba
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pop diva Beyonce i njen muž, reper Jay Z navodno odsjedaju u različitim hotelima za vrijeme svoje zajedničke turneje "On the Run".

Već duže vrijeme se šuška o mogućem razvodu Beyonce i Jay Z-a, a njihovoj su se zajedničkoj turneji pridružili i advokati slavnog para, čiji će im angažman navodno donijeti ček u iznosu od čak 100 miliona dolara, piše Telegraph.

Glasine o razvodu kruže već nekoliko mjeseci, nakon pojave video snimka incidenta u liftu hotela prilikom kojeg je Beyonceina sestra, Solange, napala slavnog repera.

Beyonce i Jay Z su u braku već šest godina, a imaju dvogodišnju kćerkicu Blue Ivy.

Njihova zajednička turneja "On the Run" počinje u Los Angelesu, nastavlja se u San Franciscu u ponedjeljak navečer, te završava u Parizu za mjesec dana.

Izvor blizak paru kazao je za New York Post kako se i Beyonce i Jay Z plaše kako neće izdržati do kraja turneje.

"Ne znam kako su došli i do San Francisca, a ne vjerujem da će uspjeti izdržati do kraja turneje", kazao je izvor, te dodao kako, ne samo da je slavni par odsjeo u zasebnim sobama, već su bukirali i različite hotele, te će odvojeno dolaziti na svaki nastup.

Prošle je sedmice Beyonce primijećena kako sama razgledava stan na Manhattanu, što je samo pojačalo sumnje o razvodu slavnog para.

Imovina slavnog repera iznosi oko 550 miliona dolara, dok se Beyonceina procjenjuje na 300 miliona.

Izvor blizak paru navodi i kako nemaju predbračni ugovor.