Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno im treba novi parking, pa zovu Mirzu da uradi koordinate i udaljenost istog
E bas me zanima sta je umjetnik htio da kaze ovim naslovom. Niđe veze, očito je kreativnos autora ovog članka pala na niske grane. Nekada je neke stvari bolje ne objaviti nego objaviti, ili bar to uciniti na pravi nacin. Ovako iritira.
rijetko odvratan poslovni par. ali bas!
da nije cula da mirza dobro gadja???
ne....humorista je ovaj novinar koji netse naziva mirzinom ekipom a ne rusa mihaila...a i njegove iluzije kako je bions dosla gledati mirzu su vise nego zalosne....mislim da se takva bljuvotina ni bosnjacima nemoze prodati...
beyonce ima prelijepu kosu.. a ovo ostalo.. who cares ?
haha nije valjda da ces njenu frizuru uporedit s njegovim outfitom :D
plastika ? Mislis kao .. oni dodaci u kosi i to ? :) Nije valjda perika :D
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
ne bi joj marke uzeo
do i look like i care?
No, but you care only about ''likes''...
Hay fino....