Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enis Bešlagić je u pravu. Sigurno je ovako kako je napisao. Svi se prave kako su ti veliki prijetelji, a zapravo svako gleda kako da te iskoristi i gleda samo sopstveni interes.
a sta je Enis uradio po tom pitanju, treba glas dizati dok zivis, kad se umre gotovo je nego niko nece iz svoje zone komfora
kao npr Đuro,slovenac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Enis vjerojatno kaže onako kako i jeste. Jesu li mu dugovali lovu, vjerovatno da. Jel mu Enis pomogao, to je star u kakvim su odnosima bili i koliko bliski. Saša je bio živ i šta bi tačno Enis trebao da uradi? Ako je neko trebao da ih proziva onda je to Saša. A on to nije radi jer je bio samozatajan tip. A što je Enis sad to spomenuo, vjerovato jer zna ko ga sad javno oplakuje a kad je trebalo da ga se isplati nije. Samo mi ne volim da na površinu iznosimo koliki smo licemjeri.
Enise, imena. Samo imena.
Emir Hadžihafizbegović je jedan ljigavi licemjer koi na van glumi dobroga a ubiti je jedan notorni nacionalista koi mrzi hrvate kao i srbe a živi od njih.
Moj Enise oni se prwpoznali u istini.100% si u pravu.
Pokojni Saša je bio zaposlenik Kamernog teatra gdje je primao platu bez obzira na angažman. Glumac Enis je takođe bio zaposlenik Kamernog teatra ali ga je svojevoljno napustio jer je otišao u Hrvatsku zbog snimanja serije.Niko ga nije otjerao, ali glumci bi da budu na platnom spisku Kantona ali da honorare zarađuju negdje drugo. Vjerovatno se sada pokajao. Tačno je i da u svakom poslu vladaju klanovi kao što su u filmu Purivatra, Kenović,Žalice, Bakšić Ćamo itd.
mogao si to ranije napisati... Čovjek je umro i ti sad vraćaš nekim ljudima koje mrziš preko Saše... Enise papane jedan
Svi toliko lupate u komentarima a niste nikad krocili nogom u pozoriste niti gledali film, nego Sasu vjerovatno znate iz LZN i to je to, lik nije bio nikakav obespravljeni glumac niti socijalni slucaj nego imao platu u Kamernom oko 2.500 a nije glumio uopste jer je bio bolestan, ovo s producentima je laz isto jer nije ni igrao u filmovima dosta duga pa mu nisu imali sta ni dugovati a Enis je su.ak svjetski jer koristi svaku priliku da izmisli nesto i pljune po ovoj sredini
Ako je sve ovo istina, hvala ti što pokušavaš razbistriti ovu mutnu vodu. Ja stvarno ne znam ništa o svijetu glumaca, ali ako je Saša stvarno imao takvu platu u Kamernom, onda mi je puno lakše kao građaninu ove države.
Glumacki svijet u Sarajevu pun je djubradi i licemjera medju njim a je i Emir kao suze mu teku same a nikada ga nije proporucio nekom reditelju da igra snjim u nekom filmu u Srbiji ili Hrvatskoj mada te ne gotivim Beslagicu ali si 100% u pravu.
Nisam neki obožavatelj ali izgleda da je ovdje u pravu. Iskreni bošnjo. Jedan od milion. Neka je potegao ovo pitanje. Neka se makar jedan dobronamjernik zacrveni. Ljigav je to svijet...
Bravo Enise, ovo je poruka izmedju ostalog Emiru Hadzihafizbegovicu i tim politickim glumcima
Pa što si šutio dok je živ bio, sad kad čovjeka više nema, sad je svakako kasno, samo izazivaš iritaciju kod ljudi.
Beskrajni smo licemjeri. Komšija sam pokojnog Saše, ali se nismo poznavali. Znao sam samo da ima problema. I, sada odjednom, bulumenta "poznatih" "slavnih" u suzana se opraštaju od "brata" a za kiflu mu nisu davali! Sramota me je vas licemjera koji za trunku samoreklame gazite život i ljude!
Pa ovo nije normalno. Cuj SDA povezujete sa ovom izjavom ovoga ljigavca. Pa oni sto on kritikuje i optuzuje su uglavnom mrzitelji SDA a koji su pod vladavinom SDA postigli nesto u zivotu.
Bešlagić je ovaj put u pravu. Čovjeku treba pomoći dok je živ, a ne biti licemjeran kad on umre i hvaliti ga.
bravo brate sve si u pravu,ovi sda bootovi placeni da seru ne mogu nista,istina je samo jedna..sve si u pravu!
Enis je dobro napisao a koga svrbi nek se češe
Jednom sam, prije par godina, letio avionom iz Bgda za Sarajevo i sjedio pored Saše Petrovića. Iskazao sam divljenje načinu na koji je interpretirao neke svoje uloge. Sjećam se da je pokazivao izuzetnu skromnost. Laka mu bosanska zemlja!