Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radovali smo se više a imali manje... Nema to veze što neko piše sa smartphonima, klincima, palcima... bio si mlađi 18 godina druže.
Ljiga hijenava
Svakom je sve dobro kad ima 20 i nešto i svima nam se čini da je baš tad bilo ono pravo. Tako da to nema nikakve veze sa ovim imanjem i nemanjem, to su samo floskule. A istina je stala u jedan stih Prljavog kazališta koji kaže "Sve je lako kad si mlad".
Nema mi ništa draže nego kad uhodim i proganjam neku djevojku preko fejsa, tiktoka, ili instagrama, poslati joj poruku citirajući dio Tošetove pjesme: 'Pratim te! Tu sad ta ti snagu vratim. Ako padneš da te uhvatim. Pratim te! Kad ne gledam i po koraku te znam. Svaki drhtaj tvoga tijela osjećam. Pratim te!' I onda kasnije kad me premlati momak od te djevojke: 'Toni, lupaš ko lav. Nikad nisam bio tako plav.'
Opet tekst o ovoj posvuduši.
Joj ovok uvlakaca.
Dajte nam još vijesti o Enisu Bešlagiću i njegovih mudrih citata, ali da bude u balansu sa Zelenskim i onom hrvatskom navijačicom.