Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1,4 miliona eura MJESECNO ? aaauuuu sta ce joj tolike pare . Ma previse stvarno. Previse je i 100 hiljada mjesecno, a ostale pare bilo bi bolje dati gladnim i pomoci silne izbjeglice.
@Nokia....jao što si ljut. Jel te to dečko ostavio, slomio ti srce i pobjegao s mlađim i zgodnijim drvosječom? :)
@Nokia ..ah kakav pokušaj replike, jesil to smislio dok si bio na deiplaciji ili na manikuri/pedikuri/nekoj.drugoj.kuri??? :D ..pa vidim da ne igraš za moj tim, zato te i podjebavam da si stragoljub/tur-oprator/učmar-aga... :D hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a,jest ga izula :))
mafia !!
https://www.youtube.com/watch?v=UBa1nh6dfgQ :D
Ja bih njoj dao 10 god murije. Da znaju ubuduce kurave da se ne mozes udavati za 40 god starijeg frajera,kao volis ga,lijepo ti je s njim... :-) Moze,ali da potpise predbracni ugovor,da u slucaju rastave nema ni marke. E,to je ljubav. :-)
zasto ne dobiva onoliko koliko je dovoljno za zivot, npr 3000 eura. Zasto dobiva 1,4 miliona? Koja je svrha alimentacije i zasto neke osobe dobivaju vise alimentacije 1000x od drugih?
25 gd bili ubraku, dobro je prosao stari svalercina....ima on love jos za jedne :))
Ma nije to problem za Belmu!?!
Vid' Veronike podbuhla sva, ista Stoja! " bela ciganka, tebi biću ja...💶💶💶
oklen mu lova????
aha, vidis nisam znala
Za te novce možeš guzit novog dječaka/djevojčicu svakih par sahata.
Kolika mu je onda mjesečna plata !!!
Non mi interessa!
znači ako je vara s maloljetnicama to je boli ako je vara s punoljetnicama sve je o.k. jah