Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, da si ostao u braku sad bi na Klixu pisali "Nihil nisi Bene", ovako, ja ću ti reći da si najobičnija 3.14čkica, ne zbog tog stanja u kojem si bio i zbog takvog braka, dešava se, već zbog činjenice da to javno pričaš o majci svoje dece, zbog čega?! Zbog "armije fanova"?!
e moj bene, meni ćuna vene, a ti od jenne do jenne..
Aflek je jako obdaren glumac on svaku razvali od sexa
Ko se u braku ne osjeća zarobljeno? Nije mu slučajno Fincher dao ulogu u Gone Girl
Toliko zarobljeno da si odlucio sa tom zenom imati troje djece. Garner porodicna zena ali ne drzi nestablinog lijecenog alkosa mjesto, treba malo avanture pa je shvatio da je onaj vrtiguz od Lopez sloboda. Ne seri Bene.
I moj se cuko Guliver juče prošetao po Vilsu, piškao malo po drveću, izderao se na 2-3 druga kera koje iz nekog razloga smatra rivalima za ne-zna-se-koju-tačno ženku, i onda se prikladno rasteretio na travu pored Miljacke, grebao malo po zemlji da 'zatrpa' i zapičio dalje. Ja, uzorit graDŽanin, pokupio hovno u kesu iz Binga i produžio u kladionu da se kladim na trke hrtova. Zanimljivije od članka, jel da? 🐕💩♻
zivot nie film al ga glumis ko Deniro
Moreš imati sve novce ovoga svijeta ali ako ne živiš po Allahovim propisima, osudžen si na propast.
adminmanager zavisi na kom je duhovnom nivou. Ben je sve samo nije glup, a s obzirom na njegove godine, odnosno životno iskustvo, emocionalno je ćorsokaku.
Po allahovim a i književnim propisima se kaze OsuĐen. 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prvi najsretniji dan u zivotu mi je bilo vjencanje. drugi najsretniji dan u zivotu mi je bilo kad smo odlucili da se razvedemo...
mrš maimune glavati