Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne(istina) se kupuje parama na zapadu.
JADNA SVOJA MAJKA... FUJ ODGOJ, NIJE STARA ZNALA CIME SE CERKA BAVI. A NIKAKVE SKOLE NEMA A IMALA PARE I PARE. PRODALI VERU ZA VECERU;
jadne zene sta su dozivjele da rade... eto sta ce ljudi misliti kakve su bosanke... i cime se bavu po svijetu... al takvi slucajeva ima puno..
ko je ljubomoran??? ja hvala bogu imam koliko mi je potrebno a i sto je najvaznije jeste da nemam se cega sutra plasit da ce se lose o meni saznati a ova jadnica ima se cega stidit i to je za ubit se FUJJJJJJJ sramtoa me sto tece kroz mene bosanski krv sve zbog ovakve kao irmica nasa!
hehehe dje ta irma da je babo opali
sto ste ljubomorni aaaa samo tako irmice pojebi kompletnu usa hahahaha i normalno naplati im dobro hahaha makar nase robice pucaju na veliko dok srpske i rvatske funjare rade za sitnu lovu hahah navuku se na hors i pushe bacaju za petaka
jadna irma, jedino je ona vidjela silovanje sa svojim ocima, ma idi u ./jdji. dobar izgovor za sponzorusu koja hoce pare na lak nacin!!! idi radi nesto posteno krvo// jedna!!!
interesantno je da pojam sponzorusa nema na ZAPADU u ovaokvom obliku kao sto je kod nas.. a nase koje su otisle na ZAPAD izgleda da su to zestoko donjele sa BALKANA.. ova SANELA niti ima skole radila ko konbarica kada je uhavtila u bizinis djelu LONDONA tipa koji je 20 godina stariji od nje i koji je tada bio ozenjen ,, sta je razlika izmedju nje i Irme , nista osim sto se David B nije htjeo da razvede i osim sto Irma nije zatrudnjela ..
Da li je ovo naj pametnije sto si mogao da odgovoris?
sta je razlika izmedju nje i tvoje mame? ... nista... osim sto tvoja mama voli da prima mesnate bosanske kurcine.
...u kalifornijskim brdima u blizini doline Napa gdje imaju TAJNU kuću za odmor. hahahahhaa!
sta je razlika izmedju neje i SANELE DZENKINS [one sto je promjenula vjeru za veceru ] ? nista..osim sto se SANELA udala .. sta je razlika izmedju nje i one srpkinje iz SARAJEVA sto hoda sa HENRY ..nista osim sto se ona uselila kod njega ..
Ova je, kako rekose, u dugovima pa hajde po naski da ocrnim drugog da bi profitirao. Samo se prehebala u racunici. Nije to tvoja mama da ti oprosti tvoje bljuvotine. Ali opet nebih da sudim unaprijed, mozda i govori istinu. Pratimo pa cemo vidjeti. Sve u svemu dno si dna curo. Ima kulturnijih nacina da se obezbijedi porodica i lazes da u Holandiji nije moglo da se zaradi i zivi. Mozda ne luksuzno ali sigurno bolje nego kod nas.
lahko se njemu ufatut advokata i reci da je sve laz
mislim da je Irma poremecena osoba i da joj je djeteiinjtvo bilo vrlo tesko i da je dobila psihicki problema od tog....cura je gledala silovanje ispred ociju svoji...treba ostati normalan od tog....ona treba da se ljeci od trauma rata i drugi psihicki poremecaja...inace mnoge zene koje bivaju silovane postaju prostitutke