Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, da da, prije ce katolicanstvo nestati nego RnR, hahahahaha, katolici nemojte se naci uvrijedzenima, ne mislim nista lose samo mi smijesno, hahahahah, iako ih ne slusam niti volim, radije sam za neki HC :D
Edvine odjebi :D
pa pored onih pedofila ovi su zlatni momci
Pustite šuplju priču i mazanje očiju. Hapsite Papu.
nurdine ne seri :p
dobri su, dobri ...
Cannibal Corpsi su popularniji od Džeke, Isusa, Muhameda zajedno
ahahahahaha Jesu bili su sveci papa,i molili su se bas onom kojem se ti molis danas. Pjevali su onom,kojeg ti papa uzmias za svog boga. Jel ovo i na sax takmicenje ispiranja mozogava,yupiiiiiiiiiiii
Da su veci od isusa koga briga, ali ni na pamet im ne smije pasti da se usporedjuju sa Dzekom, ma mozgove bi im povadili ... Jedan je nas Dijamant .
Ti zivio prije 2000 godina pa znas jeli Isus postojao ili ne ,poklopi se usima
elhamdidulilah, ovim nasim politicarima njihove izjave niko nikada nece oprostiti
pa s\' obzirom da je isus legendarni lik, a ne stvarni povijesni...nisu bili u krivu - veci su od isusa, kao i od miki mausa.
Djaba im sve, Pipo je za njih Bog
pa s\' obzirom da je isus legendarni lik, a ne stvarni povijesni...nisu bili u krivu - veci su od isusa, kao i od miki mausa.