Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora da su sdp-jci.nisu oni ugrađeni u tobogan.
Ako ovi vijecnici maknu tobogan Bear ce im se krvi napiti...ma oderace ih k'o jarca...oglodace ih do kosti...ili mozda jednostavno nece bit' gladan !
Ili ste ukakili prevod ili ovi vijećnici žele malo medijske pažnje preko najbliže tv zvjezde. U oba slučaja; imam jake čmarne grčeve kao reakciju na članak.
legenda bear
Covjek u svojoj avliji nek radi sta hoce... sta vijecnike boli kita za njegovu sigurnost... Parodija prava je bas u tome jer se radi o strucnjaku za prezivljavanje i covjeku kojemu je posao ulaziti u rizike i koji je sigurno strucniji u oblasti sigurnosti 1.000 od lokalnih strucnjaka koji bi trebali to da odobre... To je cisti bezobrazluk nafuranih vijecnika koji se samo qurce i hoce da nesto dokazu...
Ja se "bojim" za njega. Stalno čekam javiće, polomio se. Majke mi pretjeruje. Sve je to super do jednom. I kvrc. A za tobogan, ma puste čoeka to je njemu niš'. Nula rizika.
Ma lomio je on sve zivo, al' neka ga, ako nastrada nastradace radeci ono sto voli, koja je poenta zivota ako nikad ne rizikujes, svejedno cemo svi umrijeti
Ne kontam, ako je kupio otok i ako je njegov pa valjda čovjek ima pravo postavljat na njega šta hoće i kako će onda lokalni vjećnici pokrenuti istragu? Ili je u drugom slučaju otok ogroman, pa je on kupio samo parcelu, a vi niste preveli kako treba??
jest njegovo ostrvo al zakon je zakon . i ostrvo se nalazi direktno do obale lako je moguce doplivati do njega sto bi mnogi pogotovo omladina koja trazi adrenalin to i radila kada nema domacina da bi isprobali taj tobogan . i eto ti belaja . pogledajte slike otoka . http://www.dailymail.co.uk/news/article-2399908/Bear-Grylls-facing-safety-probe-installing-huge-slide-sea-private-island.html
Nije on loš, ali malo pretjeruje ?????
Ma jede govna :D
jedini čovjek koji se ne ljuti kad mu kažeš jedi govna...
I jedini on to shvati bukvalno...
ma nije nikad jeo govna...jest pio pišaću