Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti rodjeno dijete moze napraviti belaja malo ko moze.
Ne bi se moji razveli zbog mene, da sam kojim slučajem bila "raskalašna studentica".☺️Oni bi se još žešče udružili i zajedno me odrali od batina da mi više nikad ne padne na pamet da ih brukam.🤣
U nas djeca zive za roditelje .. sta te briga sinjorita, nego pravac express lolita 🛫🏝
Mišel je u stvari Majkl! https://t.me/pravonaslobodu/17082?single
Mišel je u stvari Majkl!
Mishel je u stvari karinaš! Svi su nastrane psihopate! https://t.me/pravonaslobodu/17080?single
Koga briga ?
Da nema brakova nebi bilo razvoda a da nema razvoda advokatska čorba bi bila posna voda by Enes Hadžiethemćumurović
Fejk brak, isto kao i Bilijev i Hilaricin. Svi znaju da su ove dvije otvorene lezbejke
Jel i on kod Epsteina na otoku gostovao?
Ovi su multi milioneri koji celi život pričaju kako bogati da pomognu siromašne, a oni nikad ništa vlastitim primerom da to pokažu. Samo priča.
ako je bio predsjednik ne znaci da nema normalne i realne probleme u životu...
U drustvo gdje su djeca ovisna o roditeljima (npr BIH) ove stvari se ne dogadaju, ali ne radi “boljeg morala) nego radi straha. Po meni iskrenije ponasanje i prijateljstva imaju nezavisni skandinavci.
aJa sam mislila da imaju sretan brak
Ko vari ovakve gluposti..
Tu pricu o "perfect family" su pusili samo idioti.
Zasto danas ovaka vijest. Narod se raduje pobjedi kosarkasa a vi udarili na emocije. Pa jel moguce Barak i Misel… pa zasto? Nacija je u zalosti. Razvela se i moja kona Camila, vec je nasla novog frajera, ni kuceta ni maceta, a vi sa Klixa nista ne pisete na tu temu. Bas vam promaknu bitne stvari svjetskog znacaja
Izletela vest iz šešira baš kad je Bosna pobedila. Većina vesti na klikxu je da bi mi klikovali i postirali jeftine komentare.