Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E zavirite mu još i u gaće . Pa neće valjda sam živit .
Ne kaže se dzaba privatni život. Znaci to su njegove privatne stvari i za objavljivanje u novinama i portalima stvari iz bilo cijeg privatnog života treba najstrozije kaznjavati. A posebno novinare koji zabadaju nos u privatni život bilo koje osobe .
Jel mu to mama?
Svi se pomame pod stare dane.
On je bio uplovljen a nije tek uplovio. Pa nije niko hudala. A sve bajaga neće, smotan...😂😂
rijetko pojavljivao i sa bivšom suprugom.- DOK GA NIJE uhvatila SA drugom. I zato razvod. A ja žalim *onja.
Ma ne verujem, verujem, ne verujem..
taslacio je on nju i u braku
U Bosni ga zovemo Bajraga
Trač rubrika koju čitaju ljudi koji nemaju svoj život, pa guraju nos u živote drugih ljudi!
Ove estradne treba prestati fotografisati nakon 50e, ostaviti fanovima neke iluzije...
privatna maserka cisto iz zdravstvenih razloga.U Svedskoj vam drzava dadne par hiljada kruna ako imate potrebu za maserkom.Mozete navesti i suprugu kao maserku kojoj ce se isplacivati.
hajd neka je babuskara, da nije i on šta pokupio mlado kukava ti majka ..XD
Sreća mu je što ima onaj TESTOREKS. 🤣🤣
Slobodna Bosna je za prvog mandata Nermina Nikšića objavila foto Zerine, tada uposlenice u kabinetu premijera u Mostaru...i tvrdili da je u blisko-taktičnom odnosu sa tadašnjim premijedom