Ima mnogo više energije
100

Bajaga prvi put govorio o životu nakon razvoda: Ranije nisam bio zadovoljan

N. C.
Momčilo Bajagić Bajaga
Momčilo Bajagić Bajaga
Momčilo Bajagić Bajaga prvi put je progovorio o životu nakon razvoda braka koji je trajao 33 godine.

Bajaga je nedavno viđen s novom partnericom, a sada je progovorio o svom životu nakon razvoda.

"To nešto novo što mi se događa je drukčije. Sada sam na prekretnici i ne znam kako će sve to biti. Nadam se da će se sva ta osjećanja pomiriti i da ću se vratiti u normalu. Kada imam koncert isključim se iz svega. To mi dođe kao terapija. Hvale me i dečki iz benda da odlično pjevam i jako dobro sviram gitaru", ispričao je Momčilo u emisiji "Ekskluzivno".

On je potom pričao o energiji koju sada ima u svom životu.

'Ta nova energija se pojavila iznenada. Ljudi to osećaju. Kada dođete na koncert možete pjevati bilo što, ali ako to nije povezano s vašim emocijama onda je to bezveze. To se vidi i osjeća. Ja sam se naučio isključiti i skoncentrirati na pjesme i da ih doživljavam dok ih pjevam na nekih posljednjih dvadesetak koncerata', dodao je.

Potom je istakao kako sada bolje podnosi koncerte te je više skoncentrisan.

"Ranije nisam bio zadovoljan. Promijenio sam se malo u smislu života i svega ostalog. Sada je na pozirnici samo voda i nikakve druge stvari koje bi mi davale energiju jer sam već došao s energijom koju sam donio od kuće kada sam se probudio. To je dosta važno. Lakše sada podnosim koncerte, bolje sam skoncentriran, i na koncertima, i uopće", naveo je.

Momčilo Bajagić Bajaga razveo se od supruge Emilije s kojom je bio 33 godine u braku iz kojeg su dobili sina Marka i ćerku Anđelu.