Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adelisa na infuziji...
Kakva prevara. Ako nije potpisala ugovor, i ako je davala sve dobrovoljno, bez ikakve obaveze, onda to nije prevara. Pa koliko ovih manekenki, influenserki……ovako zivi. Hebi ga Sonja, ti si davala lovu zbog feslije. Nisi ni prva ni zadnja, koja je zbog feslije potrosila sve pare. Ali ti si jos i dobra, Dora Bilixc je i u Siriju ostisla zbog feslije.
Da ovo nisu radioaktivne glasine..??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hej ljubavi u dalekom gradu,čuvaj mi se da te ne pokradu
cuj samohrana majka, a imala toliki novac, cudno, mada sam negdje davno procitao da je udata
"samohrana majka" ahahaha
halid protiv halida
“Znam za sve sam kriv ...”
ljubav kosta. a nije joj smetalo kad joj gaje Halid uvaljivo dojaja. kazu uHalida 30cm chuna
Ti si plačala seks, a to vidiš nije jeftino jer Bosanci imaju veliku prangiju, zato je i račun bio veliki.
Kada u vezi pocnete placati za nekoga odmah u glavi okrenite na alarm. Ljudi koriste druge gdje god stignu i umiju a pogotovo kada je neko zajubljen u njih
nisam gej al halide hebi me u glavu
Sti vidio Halida, ko bi rekoo...
Toliko novca,a "samohrana majka"...koliko imaju onda ove nesamohrane majke u toj Australiji.Ti si Halide njacke kad si se ufatio te siromasne samohrane majke koja je htjela samo malo zabave...🤔🤔😂😂
@Marfi Sta kaze povuko je za ruku da se slika sa njim, ja mislim da je jadna sama trcala i nudila. Bilo je dobro dok je trajalo a znala je da je Halid ozenjen. Da ima obraza sakrila bi se u misiju rupu.
Halid protiv Halida
Ako se plaća za pi.ku zašto ne i za ku.ac? Zajon tržišta: ponuda potražnja!
da li se klix pretvara u expres
...s oba Halida se slik'o :D
Izgleda da je kurat dok ih ovako mami..procurilo