Susret na rođendanskoj zabavi
1
Ashton Kutcher i Demi Moore na putu pomirenja
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem ih oboje i njihovu patetiku. Malo se čovjek iživio, pa mu sada opet fali majčinska figura, i onda će opet kroz neko vrijeme poželit mlađih kyrajbi, a mamica će završiti na klinici za odvikavanje.
u pm. patetike... shvatam da u teen danima odlijepis. al\' u njihovim... s*anje u bojama.
Pa izgleda da je Deepak Chopra nesto i napravio od Demi...a potezak je slucaj
KAD JEDU VANAGO NEKA IH JEDU DO KRAJA!
ovo patetika...a nije patetika kad komsic daje ostavku pa ga nagovaraju,pa je povlaci :D :D :D
Pozdravi gospođu, i pitaj je šta nađe u tebi takvom smotanom i nepismenom??? Samo žutu štampu čitaš, običan papučar. Smiješno ili jadno, ovisi s koje strane gledaš. Ja se smijem. :-)
prije bi ti na staroj svrsio nego na demi i clanke poznatih osoba...cinjenica je da si ti ovdje SEBE izlozio,a ne mene..ja sam osoba koja ima posao, za razliku od tebe, i nemam vremena da bas TOLIKO \"surfam\" kao sto ti mislis, a pogotovo da pisem glupe komentare javnim licnostima... i zato vec ako mi se kritikuje neko, kritikujem vas miseve koji misle da su pokupili svu pamet svijeta, a iz rodnog sela nisu centa presli...i naravno, sa prvim komentarom sam samo OBJASNIO i dao pravu definiciju sta znaci to \"PATETIKA\"!!! I et sad kad sam procitao vijesti, idem sa zenom prosetat, a ti klikaj i dalje \"refresh\" ne bi li procitao moj komentar pa da se opet mozes napravit malo \"pametnan\", pa neki glup komentar izustis..nije lako bit isfrustriran, i znam ja da istina boli..;))
Ma jok, trebamo svršavat\' na članke o \'\'poznatim\'\' kao ti. Zbog takvih kr.etena i postoji žuta štampa. Sad brzo idi dalje na surfanje, priča se da je Demi pustila goluba, ako požuriš možda ga uhvatiš!!!!
et nek vi znate sta je patetika..pa veca je patetika vidjet vas dvoje(mjesanac i ...) kako vi komentarisete ljude koji ne znaju da vi uopste i postojite, i kako se pravite pametni kao ona vidovita kleopatra, pa prognozirate njihovu buducnost...PATETICNO!!!!
ashton kuces?