Susret na rođendanskoj zabavi
1

Ashton Kutcher i Demi Moore na putu pomirenja

Klix.ba
Moore i Kutcher iz sretnijih dana
Moore i Kutcher iz sretnijih dana
Demi Moor je u novembru prošle godine izjavila da će se razvesti od Ashtona Kutchera, međutim, to nikada nije uradila. A možda to nikada neće ni uraditi.

Prema navodima neimenovanih izvora, njih dvoje se možda i pomire u bliskoj budućnosti. Izvori govore o njihovom susretu na rođendanskoj zabavi zajedničkog prijatelja, Yehude Berga.

"Kada su se ugledali, zagrlili su jedno drugo i tako ostali minutu. Još uvijek se vole i možda se pomire. Njihov zahtjev za razvod braka se trenutno i ne procesuira", kazao je neimenovani izvor.

Za vrijeme večere, Ashton je održao emotivan govor, a oči su mu zasuzile kada je rekao da je u životu pravio greške.

"Prošle godine sam napravio strašne greške", kazao je Kutcher.

Prisutni na večeri su kazali da je Ashton zaplakao na kraju govora, prenosi Daily Mail.

"Glas mu je drhtao dok je govorio. A onda je zaplakao. Sjeo je, a ostali gosti su aplaudirali. Demi je izgledala skamenjeno", rekao je jedan od gostiju.

Moore je na zabavu stigla poslije Kutchera.

"Yehudi je čestitala rođendan. Ashton je sjedio odmah pored njega. Yehuda ih je ostavio da razgovaraju. Izgledali su zaljubljeni", kazao je izvor.

U međuvremenu, Demi je na svom Twitteru objavila: "Svi pravimo greške. Nemoj da one budu razlog da odustaneš od nekoga" i "Nekada morate da volite ljude sa distance i da im date prostora da se saberu."