Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene imaju pravo da odluče da li će da rode ili abortiraju i nikome ne treba da polaže račune za to ili objašnjava zašto. U ovim slučajevima nakon silovanja je to sasvim logičan potez. Niko se ne upita da li ta žena uopšte ima mogućnosti, ljubavi, hrabrosti itd. da to dijete odgaja.
@Ultie Da ali po vjerskim učenjima Kršćantsvo/Islam abortus je zabranjen i na sve moguće načine žensko je marginolizovane i opet danas imamo žene koje prate ove idiologije.
@Religija_nemoral Ako oće da slijede vjerske zabrane nek slijede, to je njihovo pravo. Racionalni mozgovi razmišljaju drugačije nego vjerski opterećeni.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
@bernardm ......ima i previse napustene djece koja se pate, zar jos djece i zena treba da se pate?! Mislis li da je lako dati dijete koje rodis? Pa nije ni ona od kamena....a to su teske tragedije za svakiga i zato ne treba osuđivati a ni pametovati, nisi Bog da sudiš!@SanChy123 .....ako je sve po bozjem planu onda su i silovanje i abortusi po bozjem planu..... ne pisite gluposti ljudi
Strava kurava.
tu svinju koja je za taj zakon treba silovat i napravit djete paga onda pitat sta misli
Citam pojedine komentare i ne mogu vjerovati da se žene i sad tretiraju kao stvari, ciji je,eto, jedini cilj produžiti vrstu, pa makar i neželjeno? Nevjerojatna je ta količina bezobrazluka i primitivnosti kod vas koji se usudite da popujte o takvim stvarima i dajete mišljenja.
Al čuj tri puta silovana. Nešto tu ne štima
Dobra milfara
Ucrjtogiv
Silovanje je zlo bez premca, ali cemu ubijanje sopstvene djece, pa makar i nezeljena bila? Jednim zlom pravda se drugo.
ima li iko u holivudu da nije bio silovan, obično to priznaju kad navrše pedesetu i kad im glumačka karijera završi, sjete se nakon 50 godina da su bili žrtve. naravno da svaka žena ima pravo nad svojim tijelom i da u svakom trenutku ima pravo izvršiti abortus.
@SanChy123 .....ako je sve po bozjem planu onda su i silovanje i abortusi po bozjem planu..... ne pisite gluposti ljudi
@bernardm ......ima i previse napustene djece koja se pate, zar jos djece i zena treba da se pate?! Mislis li da je lako dati dijete koje rodis? Pa nije ni ona od kamena....a to su teske tragedije za svakiga i zato ne treba osuđivati a ni pametovati, nisi Bog da sudiš!
Adios embrios
Tebe su dobro bambusali
Ajd sve mi je jasno al 3 puta silovana ono jbg