Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pristala bi dusica znaci za Oscara
Ma da eto sve su silovane i nevine sad, a kako majku mu dospiše u tu sobu je pitanje koje niko ne postavlja, sigurno ih nije vukao za kosu već su same došle, zna se šta bude kada odeš sa muškarcem u hotelsku sobu, neće igrat šaha sa tobom draga moja!
@Elaa dobila bi na kurvaluk
Ispadne da je Covjek poyebo citav hollywood
Pa i jest ;)
ili je konkurencija ili je ucenik pokojnog hefnera xD
ova "metoo" kampanja mi tako pici po zivcima. krenulo je od slavnih osoba koje imaju hejbet novca i koje su dale p!zde za uspjesnu karijeru. to se moze gledati kao oblik trampe/trgovine a ne "seksualno zlostavljanje". kako ono kazu na dalekom zapadu: you scratch my back and i scratch yours. samo sto je ovdje roza meso sredstvo trgovine. seksualno zlostavljanje jekata te uhvati grupa (pimjera radi) napaljenih indijaca i dobro izmlatara...
A jesu se sve holivudske vjestice okomile na ovog jadnička...😂😂😂
one kontaju upadaju u kmeeee voz.. a ne vide da se raja pocela cesat po glavi oko sve ove "silovanja" price ;)
@&It;!-- Sexual harassment and Great expectations😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sad i knjigu napisi kao Monika Lewinski..
haha dosla mu u sobu i mislila da hoce da mu procita jel rok na njegovom jogurtu istekao jer je zaboravio gdje je ostavio naocale.vjerujem da je kreten ali ni vi niste nevine uopste.
@Elaa eto te ko ashley
@Elaa Aha, ko i od mog jarana žena... Njemu nije dala ni da je za ruku uhvati, fola ništa prije braka. A kad je u brak uletio, sazna da je kecalo pola grada dok je sa njim u vezi bila... I još mu ljudi snimke donijeli... Epilog, još mu je pola imovine uzela... Ne kaže džaba narod: "Fina fina ko Severina"...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da sam kakva žemska sad bi kupio tiket za hollywood. Raširio nogice i eto meni uloge. Pa kad me svi zaborave onda se javim i kažem kako su me khmm. Da malo paznje privucem.
Zanimljivo kako sada sve nesto pricaju i seru i glume neke zrtve, a kada je trebalo rasiriti none za uloge i slicno, onda je bilo ok. Sto se tada nisu bunile? Cilj opravdava sredstvo?
Naravno da ne opravdavam, ali mrzim kada kurve pricaju o postenju i moralu. Sve su imale izbor, i ocigledno su krenule linijom manjeg otpora.
Ako se sad muškarci otvore. Ko je od njih šta tražio za ulogu. U Holivudu je izgleda jedino na taj način moguće doći do uloge.
Kako je ovaj ista stigao producirat od ovolikog interesovanja za zemske to je najvece pitanje
majku vam je bem, pa što ste dosad šutile? Dok se trebalo namaknut para šutile ste. Smeće ste i vi sve isto ko i on
@pascal pa o tom i pričam, što nisu ispale veličine pa ga odje bale uprkos tome što bi popušile uloge. To ko onaj doktor što kaže potpisao sam 15 otkaza kolegama jer je odbor to od mene tražio, a bilo mi je teško, al potpisao je jer u suprotnom ga ne bi u penziju poslali ko profesora nego ko degradiranog profesora. Eto to je isto. Znači šu pak
Kako je sve divno i krasno dok se ne zagrebe ispod povrsine. Uglavnom smeche od ccovjeka. Ima ih svugdje a ne samo u Hollywood-u.