Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njegova generacija je barem nesto dizala pa su bili i jesu ovoliki koliki jesu i dozive te godine... a danasnje generacije umiru sa 30 godina... jer gutaju sve i svasta...
Covjek je imao nekoliko operacija na srcu, u mom gradu u Bosni nemogu nista pomoci kod srcanog osim da dadnu inekcije za razrjeđivanje. A kad to nekako prezivis moras fino platiti doktoru samo da dobijes uputnicu u drugi grad gdje mogu nesto uraditi oko toga. Eto i zbog toga se umire, USK kanton.
odes u teretanu, kidare od 20 godina se pucaju pre-workoutima i kreatinom. Ludilo.
Kod nas bi pacijent već bio mrtav i kažu novac ne znači ništa
Raskukao se prdonja stari i izjavljuje "Nećete me čuti da se žalim", ma mrš u pm!
Došli stereoidi na naplatu.
Sve ga nejeblo...
On je dozivio AI, … Mi Nismo svjesni kakvo vrijeme dolazi.
Bolji se kopaju.
*ebe me se
Idi onda kod Fude Torbice i crnca. U troje će vam biti slađe...
Nisam ljekar ali prvi put cujem za pojam plucni zalisak
Mrs smradu. Daješ podršku cionistima da nastave sa genocidom. Mrtav si i kao čovjek i kao glumac.
Čuj dijasporac Patriota.. Hahahahaha Pampers bojovnik ... Forto jesil to ti smradu pobjeguljski....
imao je dobri filmova, terminator, predator, itd, al ne svida mi se njegovo razmisljanje, dzabe ti prijatelju sve ako mislis kad umres da nema nista
Kad umreš ima ilovača buraz,pusti se bajki jadan ne bio. Ja ne mogu da vjerujem da neko završi bar 4 osnovne i vjeruje u bajke.
zar nije vec operis’o
Sad su mu ugradili zeljezne dijelove,ipak je on terminator 😂