Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nidje veze.Nije mi jasno kako se neki mogu paliti na ovakve ljude koji bukvalno prodaju svoje tijelo.
Ovo je neka budala zato i nije uspio , papak seljacina cuj Kotor Varos ili kako se vec kaze pa na kojoj je to strani svijeta
Razni umnobolnici,i bagra komentarise,ARMINE tvoj zivot,tvoje tijelo,sa srecom sta kod da radis,neka svi metu ispred svoje kuce.
90% striptizeta i stripera su BISEXUALS, tako da je i mali papak iz kotor varosi peder....voli papak kad mu ga neko dobro zatjera.
alo bre nemoze se zaustaviti modernizacija tradicionalnog drusta bih, ovo je sasvim normalno na zapadu, pa ko ovdje u americi obraca paznju nekom obicnom male striptizu haha nikoooooo. A vi se digli kao da ste moralni kapital svijeta, majko mila jes im ovako nesto neugodno a svi zeli da su kao moderni. A balkan kasni za svijtom decenijama, ovaj majmun je jedan od prvih a polahko doce ih jos pa onda nece biti cudno nit ce im iko obracati paznju osim dama koje zele da se provedu pa odu malo u klub da ih ovi polugoli decki zabave, toliko o ovome. A o vasim komentarima, dosta je vise napadanja Saxa za objavljivanje vijesti koji vasom viskom nivou morala ne pase, Asim je samo jedan gladan pro modernizator i zeli da promovise sve vise neke ljude iz naseg drustva koji zive u tom open sex svijetu, zeli da to pokaze normalnim u nasem drustvu a po komentarima ovdje to je ocigledno daleko od nasega drustva prema tome asim moze samo da ljuti ljude,
He would get a lot of money in a gay film. He has a nice body and he is so sweet!
kakv seljak ne mogu da vjerujem kome se daje medijski prostor na ovoj stranici , pa daj ljudi uradite interviju sa nekim ko je napravio nesto a ne s nekim ko se skida i ko ne zna da sastavi dvije proste a kmo li prostoprosirene recenice sve u svemu ovo je fuj
e volio bi da mu ga malo pofafam, a i on meni, i da se mazimo malo. Bas je zdogan....
armine je**s ove budale i njihove negativne i bezvezne komentare. O tebi se bar pise, a o njima nista. Eto koliko su zanimljive osobe :)))
nemam nista protiv momka, ali mislim da je ovaj sajt jadan kad pravi intrevju sa ovakim \"uspjesima\"...
pedercina jedna....
on voli stapic onaj ogromni znas koji kao u slona
Ma nisam bolan ljubomorna...idi biži...imam ja čoeka svoga..ha ja!
Shupcic mu je, ko cajni kolutic!!!
eee moji Mungosi...Nisko ste pali ! Al ajd, bolje i ovo nego kod vas rasprostranjena pedofilija. Oko svakog vrtica kordom murije... Pokarase braca ! Ako ima tlinaest a jos nevina, veliko cudo.