Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sve razumijem, ali kad si s nekim ko ti moze biti baka ili djed 🤑🤑🤑
Kao u filmu Vuk sa Wall streeta kad Di Caprio kaze: *ebao sam je zestoko punih 11 sekundi hahaha
I kod ovih ce ubrzo biti - Lazo, ne seri!
on garant voli brz tempo
On cetalj klasicni, ona vjerovatno ima nekih psihickih problema.Vjerovatno ima i strah od sexa, a kraj njega je sigurna, njemu vise ni kran ne pomaze.
Em je ružan, em je nacionalista . Ne znam šta je gore.
Ljudi ne kontaju da postoji veliki broj mladih djevojaka zena koje imaju fetish na starije muskarce jer im je nedostajala ocinska figura u mladosti .
Meni se cini da danas 90% djevojaka ima fetish na starije, i to ne par godina, nego 20+, nisam jednom cuo curu kako se hvali da izlazi sa dosta starijim
možda ga pflega samo pon srijeda i petak tuširanje ostalim danima samo Behandlungspflege tj tablete eventualno neka SC injekcija i to je to.... :)
Koliko žena može nisko pasti ovo je pokazatelj.
joj jest vam krivo sto Lazar ima bolju ribu nego vi hahah.
Daj ba Anice, ne seri matere ti…
Sestro, koliko kubika daske tebi fali? Mislim, hajde realno. Em se jaja objesila, em nista bez Viagre, em staracki miris, em ubi reuma i sta sve ne. Klinac bi bila s njim da je neki Franjo penzionisani domar. Joj sto ne mogu ovih sto traze sugar daddy-je li sugar mamice.
Fuj sestre mi
Oboje niste normalni
Hahahahahahaahaha
Volis ti novac ovaj matori nmz ni da se okupa sam 💲💲💲🤣🤣🤣
polako ti Lazom, da ga ne bi srček trefio, ipak za taj tempo mlađeg moraš lutko
mozel joj ista Laza?
Moze laznut