Kontroverzni par
154

Anica Lazić o 39 godina starijem Lazaru Ristovskom: Volimo akciju i brz tempo

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Srbijanska glumica Anica Lazić (32) je odlučila prvi put govoriti o ljubavnoj vezi s 39 godina starijim glumcem Lazarom Ristovskim.

Njih dvoje su nedavno odmarali na Maldivima, a ona je podijelila utiske.

"Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali. Obore vas s nogu svojom ljepotom, bojama, prijatnom klimom i fantastičnim ljudima. Na Maldivima je sve pitomo i bezopasno. To je mjesto najljepših zalazaka sunca. Za izlaske ne znamo, jer smo ih prespavali", rekla je.

Dodala je kako se od njihovog naroda može puno naučiti o prirodi i njenom očuvanju, odnosu prema životinjama koje tamo žive, ugostiteljstvu i srdačnosti s kojom se odnose prema svakom gostu.

"Tamo je odmor zagarantovan. Putovanje na Maldive je avantura s koje se vraćamo odmorniji za nove poslovne izazove, a što je najvažnije, bogatiji za nova prijateljstva koja smo sklopili na tom magičnom ostrvu", ispričala je za Alo.rs.

Podsjećamo, ona je nedavno objavila njihove zajedničke fotografije s ovog putovanja. Na jednoj od njih poziraju u moru, a u opisu je navela: "Kad on vodi, ja ne pitam gdje." Prijatelji su joj uputili samo pozitivne komentare, a ubrzo je onemogućila dalje komentarisanje.