Komentari (560)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ti ruke gluho bilo, uzmi hljeba i najedi se.
Šta ima kompleksaš, kako život kod tebe?
Vjeruj mi da je bolje ne bi valjalo.Mater ti najbolje zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A jeste na zenu skrvili...puste ih vise...a i nas vala.
a kad su davno rekli da je prestao bred pit, a poceo pit sampras...a eto vidi i dalje pije.
Žena ima rak...
Žena ima rak...
Ako želi postati Dajana , mora se udati za princa Čarlsa. Bili bi divan par...😂😃😆
Nista gore nego kad zensko uzme fursata. Lijepe one prijasnje zene, uvijek uz svoje muzeve, blage prema njima i djeci, nasmijese se muzu kad mozda i ne ispadne smijesan pricajuci neku pricu, uvijek ustanu i isprate muza na posao... a ove danasnje samo nesto zvocaju, galame, vjecito kukaju kako su umorne... danas su ocevi puno bolji roditelji nego majke, to sam se mnogo puta uvjerio. Mislim da je isti slucaj i kod "Brangelina" ona je neuroticna i temperamentna, a on blag.
Preseli se ti u Bosnu pa se malo najedi pite nebili dobila koju kilu!
rekla je da smrdite
rekla je da smrdite
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da joj nije brat u Engleskoj
Kakve su ovo gluposti! KO može povjerovati u ovo? Who cares?
Dobro je pa niste pojasnili u detalje o cemu se radi.
A jesul' okopali krompir, obrali šljive i jabuke ove godine?
Nešto je ohrđala! Sikerancija ba Bred presto Pit.
moze li jos koji clanak o gospodji...
hahaha Naravno da moze Mondicu, ne moras dva puta reci.... ;-) Nego kako si mi ti, ne mogu naci onu temu... pa da se ovdje javim... :-) Kako ti... ima li sto novo, ide li i dalje sve kako treba... jesi dobro....? Ja u poslu... :-( nikako da popusti....i mrvicu bolesna... :P hahaha bas su mi novine samo takve.... :D
djesi smjeskic....ma dobro sam nije lose u sustini :-) i kod mene ima puno posla....bas puno...sutra je u najavi frka da znas drzi palceve ako moze....javim ti se samo da prodje....a sta je je li prehlada ili nesto drugo u pitanju...drzi se drugarice :D
PRIKAŽI ODGOVORE (454)
je li ovo klix u zadnje vrijeme zaposlio nekog iz snsd-a, specijalno da piše i blati angelinu jolie. kakav debilan članak.
al jalova kurvina pizda oploditi se ne da
kurvetina obicna. dno dna.