Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je samo nasmijana na ovoj slici...
i lijepa, vidi se da je sretna
Ne znam kakav je otac, vjerujem da ja odlican. Ali je sigurno vrhunski glumac, divim se njegovom talentu...
Sumnjivo mi to "predivan".Zar nije dovojno reci DIVAN ?
OK breda, a pitu?
koga sada voli angelina djoli
ma oni se skoro i ne sexaju, brad ima svoj harem zena, ona ima svoje ljubavnike.. samo su im djeca zajednicka i slikaju se radi svijeta glume.
Zar ti stvarno, mala ne znas ko sam ja zar ti nikada nisi cula za Djoganija e, pa to sam ja, da l' si znala to dodji da malo, malo djuskamo Hajde, vodicu te sad odavde ja i cekacu te dole kod kolima moram da samo da prvo javim se zove me Answer, Answer zove me Stani, nisam babaroga niti opasan k'o droga ali ipak hocu da ti skinem ruz tako lepo je u mraku a ja nisam, znas, u braku ja sam, sada sam samo Sladjin bivsi muz Ja bicu poznata znam, bicu poznata jer sam s tobom vidjena u svim novinama, u svim novinama Ref. Ja, bices poznata znam, bicu poznata jer si sa mnom vidjena u svim novinama, u svim novinama Svasta cujem, ali nikako nisam ljut koliko me ima po novinama postao sam zut ma opusti se i uvuci mac dobro nam dosla, sad i ti si trac Kovaju o meni mnogi vicovi nezgodni ko pokvareni slicovi a ti da, kao da nisi znala ko je ko ma pusti to, hajde da djuskamo Nikada ne nosim kravatu nikako ne plivam u zlatu ali ljudi ipak znaju ko sam ja meni igra je u krvi stvarno sam najbo
ma Brangelina su mrak....
A i ti si predivna :))))
ona njemu napravi dobru pitu, onda moze i dva sata drzati k...cunu
Ma pusti to kakav je u ..... ;)
mislim da su predobri u ...... i Angie i Brad...! :P
hiiihih garant jesu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)