Željko Mitrović, TV "Pink"
0
"Angelina mrzi Srbe, neću da radim s njom"
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Željko svi koji te podržavaju lažu tebe i druge . Oni se vode logikom kad ja ne mogu zaraditi nemoraš ni ti , ko te je.. Tako ti misle tvoji i ne zaboravi: Srbin je za srbina vuk.
hehehe, hoćete je za****ti može sebi kupit pola srbije pa da da snima šta hoće to andjo, samo ti snimaj, a srbi nek poriču koliko hoće svejedno već svi znaju šta se dešavalo ne mogu to poreći koliko god se trudili...
IJA VAS MRZIM :)
istina boli hehehehehehehe
Stvarno treba istjerati Pink iz bosne,svakako je odron.
Sve je ovo politika, ovo su Andjelinu uposlili ovi lokalni mocnici da dize tenzije pred izbore
pink treba obavezno protjerati iz Sarajeva svako je sumska tv za one iz sumadije i bosanske brdjane neka ide s miletom dijeliti prostor
Praviti se ovoliko ludi mogu samo oni!
Pa Gospođa Anđa želi da snimi samo istinu a što vi tu istinu ne želite da vidite a ni da čujete eee to je već poznata priča. CIJELI SVIJET zna istinu samo vi neželite da znate.
vuk 16.07.2010. u 00:24 zlocinaca na Srpskoj strani nema više al zato vehabija ima i biće, jebaće vam kevu, uništiće vas. JOŠ će vas više izolovazti, pa sa mislite zbog cega puca bomba i pocinje pric o terorizmu ? Auuuuuu šta reče,zločinaca na srpskoj strani ima još na hiljade i hapšenja će trajati još godinama a za veha.bije,slažem se ali to će biti sređeno
Snima Andja film o zvijerima...
Bravo SRBINE ZELJKO, Ne daj da nas Angelina predstavlja kao monstrume, pa mi smo SRBI fini i humani skoro ko nacisti u WORLD WAR II. Prava gospoda. A ti SRBINE ZELJKO i dalje uzimaj pare od naivinih Bosanaca glumeci neku multieticnost samo radi koristi. ISTJERAJMO PINK IZ BOSNE !!!
Zeljko bravo za stav,a ne ko ovi muddjjossi da se naguzzis ko god dodje,americki isprani mozgovi nek idu negdje drugo snimati.
Srbi se prvo moraju pomiriti sa činjenicom da su počinili G E N O C I D u sred Evrope! Prema tome, oni su zadnji koji mogu dijeliti lekcije bilo kome pa i vehabijama. Srbi su više zločina napravili na ovim prostorima nego svi teroristi što su napravili na svijetu. Za G E N O C I D zna i dotična glumica i to nisu predrasude nego čista istina koju je izrekao vjerodostojan sud. Čast Srbima koji hodaju otvorenih očiju, ali ako ne radi nas muslimana, onda bar radi svojih sunarodnjaka Srba, prestanite sa tim nebulozama i glupostima i obmanama u nadi da ćete nešto postići. Nećete sigurno jer nikad niko nije na taj način.
Iskreno, ne svidja mi se ideja da neko zaradjuje na nasoj nesreci. Cisto sumnjam da je Angelini stalo do istine i da zeli stvari prikazati na pravi i realan nacin. Za nju je to cisto prilika da zaradi novac na nepresusnoj tematici Balkanskog sranja. Zasto ne snimi film o zlocinima u Abu Ghraib-u? Jes\' kad\' bi smjela!