Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ana Bekuta pružila bi sigurno i podršku ženama koje hoće da odgajaju samo muško djete bez oca i one ne znaju praviti strukture koje su bitne da spriječe da ta djeca ne rade te gluposti nad ženama kojima ona trenutno pruža podršku.
I šta ona misli sa ženama raditi koje zlostavljaju djecu? Te žene u 99% prolaze nekažnjeno i stvaraju muškarce koji imaju 3 puta veći rizik da dođu u zatvor.
MILF
"Mučenje je gore od ubijanja..." Ne razlikujemo se puno od njih ako ćemo ih mučiti... Na ovom svijetu jedina pravična kazna im je smrt.
zena u pravu 100%,a ovi sto ih stite neka se zapitaju sta da ti siluje mater,sestru,kcerku da li bi stitio i dalje ove psihopate zato bolje sprijeciti dok je vrijeme
To bi znacilo da 30% Srba mora biti kastrirano.
I barem isto toliko bosanaca i hercegovaca. Kao mi bolji a sigurne kuce pune, svaki komsiluk ima makar jednog al "nisu nasa posla'' i "nije nase da se miješamo".