Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci sa 16 se krhala... bas lijepo. Prava gospodja.
Pa sa 16 se sve krhaju a mnoge i prije,to nije nista lose,samo sto zena nije pazila(nije bila informisana da moze da zatrudni) i to je to.
Na prvu pomislih da ga je ostavila za stalno al ga vratila kad se sve uredilo. Bravo Ana.Nikada ne treba nikoga osudzivati ni za sto, jer ne znamo u kakvoj se ko situaciji nasao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je postupila, makar je ublažila posljedice svoje mladalačke nepromišljenosti
Tuzno i ispravno. Kada je vec tako kako je bilo, hrabra odluka s anjene strane da rodi, strpi se da prodje krizni period i posveti se djetetu kako dolikuje. Samo majka zna sta je ovakav bol. Ne dao dragi Bog nikome 🙏
Žene izvor nemorala, perverzija, nastranosti... htjela se rješiti djeteta kao smeća, ali su vjerojatno roditelji (otac bekute) tražili, jer i mater joj kuja nastrana
Najgori su ovi sto pisu krhala se i to, a danas se sa 16 uveliko krha i šmrče. Sto drugom zamjeriš očekuj kod sebe. A polovica od ovih živi u uvjerenju da su oženili hanume po vjeri, a prije njega se krhale i grupno i svašta radile... samo što oni to ne znaju.
Ciganska posla Ni srednju tupavo nije završila
I ona nesto pamutuje, a ciganski zivot zivi
sve neke fine dame, prije profesionalnog ojkanja bilo ne profesionalno zavijanje po kafanama i zakrhanama
Zašto je bilo potrebno o ovome uopće pisati? Ko je ba Ana Bekuta ikada bila, a kamoli danas, pa da se o njoj priča? Koga ba zanima je li ili nije i s kim neka seljanka ostala trudna sa 16?
Je li ovo neka hemičarka, akademkinja, profesorica, doktorica? Ko je Ana Bekuta? Zna li sva slova i brojeve?
Postena mlada haha
Koga mi slusamo ovo je strasno, ovo se saznalo a sta mi sve ne znamo o ovim tzv zvjezdicama... FUJ!