Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam je voljela i odraslu. I dok nije voljela život.
Hoću reći volim je i danas. You know that i'm no good. :)
i ja volim sve njene pjesme, zalosno sto ode ovako tuzna i mlada
Ovdje je fina djevocica bila.
djevojcica*
Problem Amy bio je taj što je ona voljela previše, a nikad joj to nije bilo uzvraćeno. Šteta, bila genijalna!
Ovaj....da je Halid Beslic preselio zbog predoziranja, i nejmu bi ovako napravili? Super da znam, da objasnim svojoj dvojici sinova, ako budu dobro ucili, postigli nesto u zivotu, doktorirali i slicno, nema veze ako budu narkomancine, svijet ce ih gledati kao nesto veliko... de ba....fuj
neka joj je sa srecom
Selamim hi unas vjerske experate, da se uključim ute životne teme suovim: Allahov Poslanik s.a.v.s. je kazo: ''Allah neće pogledat osobu koja je spolno opčila sa svojom suprugom u analni otvor.'' (En-Nesai i Ibn Hibban, Ibn Madže, br. 1923, od Ebu Hurejre, r.a., sahih – vjerodostojnim ga je ocijenio šejh Albani)
trolling or what?
zivot mozda, al' drogu vise 100%...
pravo ga je voljela
Ooo Amy ..
...nema sta, jos malo ce je svojom agresivnom postuhnom propagandom u cilju pretvaranja u dobru curu iz klosarke proglasit ce je i sveticom....
Sve sa jednim ciljem, da i mrtva donosi sto vise novca....
Ishak ibn Ammar upitao je imama Džafera es Sadika da li osoba može gledati u svoju suprugu kada ona nema odjeću, pa je imam rekao:" U tome nema problema".
Jes' tebi zanimljivo
Pokusava iskopirati Šarana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bubim ;)) curicu
pedofil